FRUIT Awards 2013: de uitslagen.

Er is volop gevote tijdens de FRUIT awards afgelopen maand, en daar zijn toch nog wel een aantal verrassende winnaars uit de bus gekomen.

Nog even de categorieën hieronder opgenoemd:

Ragequeen 2013.
Wie heeft er dit jaar menig oren doen klapperen op TeamSpeak en dusdanig woede heeft weten te uiten dat het bijna lachwekkend is.

Most valued player 2013.
Wie was een echte teamspeler? Iemand die altijd je rug had en waar je van op aan kon in nood?

Huilie 2013.
Wie had er de meeste menstruatiestoornissen?

Newby 2013.
Nieuw tot de clan maar insta-geliefd bij velen.

Ritardo 2013.
Wie was de echte tamme van dit jaar?

Best Game 2013.
Aan welke game denk je met plezier aan terug?

 

En dan nu de winnaars van de FRUIT awards 2013.

Ragequeen 2013.
Hij presteert het al voor 4 jaar achter elkaar deze titel in de wacht te slepen, de giganten waar hij het tegenop moest nemen in voorgaande jaren zoals Viruzz, Smiley, The Nazbuu enz. heeft hij ruimschoots achter zich gelaten.
Iedereen een groot applaus voor Archi/ Dremodinho!! (14 votes)

Most Valued player 2013. (MVP)
Met deze man valt gewoon geen ruzie te maken, wordt hij boos dan biedt hij na afloop een excuus aan en probeert je in een teamfight altijd te helpen waar hij kan is het niet door directe hulp op het slagveld dan probeert hij je wel te helpen met tips en advies.
Jokeman je hebt hem verdient! (9 votes)

Huilie 2013.
Een nieuwe categorie dit jaar omdat ragen niet altijd omschreven kan worden als ragen, sommige mensen jammeren ook om een spel en dan niet eens zo zeer over de tegenstanders of teamgenoten maar puur op het spel zelf. Je zou er bijna medelijden mee krijgen.
D3adstyle deze is voor jou! (15 votes)

Newby 2013.
Vrouwen zijn schaars bij FRUIT en lang niet zo fanatiek als menig man die zich op TS bevinden, maar deze jongedame doet gezellig mee al weet ze dat ze soms geen schijn van kans maakt dat doet niet af aan haar motivatie om door te blijven spelen.
Maakt u een hoffelijke buiging voor Huppelkutje! (12 votes)

Ritardo 2013.
The Nazbuu wilde ook eens een prijsje winnen al is het maar een prijs die niemand anders zou willen…met 1 stem zou hij al gewonnen hebben, beetje jammer dat nog 23 anderen dit moesten bevestigen. (24 votes)

Best Game 2013.
In een multigaming clan is hier altijd moeilijk een pijl op te trekken, maar nog steeds blijft League of Legends favoriet nr. 1. (13 votes)

Leukste FRUIT Event 2013.
FRUIT onderneemt steeds meer met zijn leden: LAN @ Geervliet, Gamescom, LAN @ Nazbuu’s en Firstlook zijn de grootste ieder jaar maar we doen nog veel meer en zijn nog veel meer van plan.
De LAN @ Geervliet is favoriet bij meeste en dat horen we maar al te graag! (10 votes)

 

 

Leave a Reply