FRUIT LAN @ Geervliet komt dichterbij.

Het is dan toch alweer bijna een jaar geleden dat we met meer dan 30 man in de welbekende schuur te Geervliet zaten.

Aan het gelach, geschreeuw en gerage leek haast geen einde te komen maar dan toch moet je na die 3 dagen weer voor een heel jaar afscheid van elkaar nemen, wetende dat je weer uit kan kijken naar het volgende jaar. Dit maakt onze LAN dan ook weer juist uniek en zijn er zeker dankzij de LAN leuke vriendschappen ontstaan. De LAN is dus voor veel mensen meer dan alleen gamen geworden, een jaarlijkse reünie met je maten die je online hebt leren kennen zonder ook maar een gezicht erbij te hebben gezien. Tegenwoordig maken social media als Facebook deze brug wat makkelijker maar voor de meeste rotten uit onze clan bestond er toen nog geen Facebook….hoe gaat dat dan zo’n eerste LAN? Ik kan je uit persoonlijke ervaring vertellen dat je daar nog best nerveus van kan zijn, vragen komen bij je op als: zal die persoon in het echt alleen maar kunnen ragen of kan je er ook normaal mee praten? en uiteraard ben je natuurlijk best nieuwsgierig naar alle Game apparatuur die hij/zij bij zich heeft.

langeervliet, groepsfoto-id-

Kortom de Geervliet LAN is toch nu toe bij iedereen meer dan meegevallen en gelukkig krijgen we van alle hoeken altijd de nodige leuke feedback dat ze het zo naar hun zin hebben gehad. Zit je dus nog te twijfelen om die stap te nemen om naar de LAN te komen voor het eerst? Mijn advies: weg met die twijfels je kan er alleen maar een paar leuke vrienden rijker op worden en dat is één ding waar veel leden het mee eens zijn. DSCF0263

De FRUIT LAN @ Geervliet komt dichterbij en dat merken we steeds meer in onze botten, het is weer tijd om te ragen, te schreeuwen en uiteraard veel maar dan ook heel veel te lachen. Geef je vandaag nog op en vraag om de betalingsgegevens nadat je de €15,- betaald hebt dan heb je ook recht op je plek op de LAN!

 

FRUIT Training Days

In een vorige email is ook al rondgegaan dat de gehele maand mei in het teken staat van gamen omtrent de gespeelde games straks op de LAN, met name voor de CoD4 en LoL compos is dit natuurlijk van belang en je kan weer mooie prijzen winnen dit jaar!

Leave a Reply