Kerst Kollom: Nazbuu’s Visie prt. 2

…Dat brengt me bij de game League of Legends, we kunnen wel stellen dat LoL zo’n beetje de hoofdgame is van FRUIT wat erg knap is voor een Multigaming clan. Viruzz speelde het als eerste van de clan maar heeft er nooit mee te koop gelopen, het waren Th3BlackShadow en TheKillerBee die het spel aan mij en Viddian introduceerden. FRUIT was toen een clan die zich met MW2 bezighield. maar vanwege de vele hackers en IWnet wat continue faalde was het tijd voor een nieuwe game binnen FRUIT. Ik introduceerde het aan alle FRUIT leden die er waren op dat moment en de reacties waren zeer positief, sommigen waren sceptisch zoals Archi…het spel was te blij en te eentonig. Maar toen het competitieve aspect om de hoek kwam kijken waren de meesten verkocht. Naarmate het fanatieker werd zijn er weer mensen afgehaakt maar ook mensen voor in de plaats terug gekomen. Kerstkollom prt.2

 

 

 

 

 

Ik ben al ruim een jaar bezig met zoeken naar een game die LoL kan vervangen, maar ineens bedacht ik me: LoL moet niet vervangen worden door een ander spel. Dit is iets wat meeste mensen in de clan spelen en er nog steeds even veel plezier in hebben als dag 1, wie ben ik dan om te zeggen dat LoL geen leuk spel meer is omdat ik zelf het spel niet meer zo vaak speel als een ander. Laat ik eerder op zoek gaan naar een game die weer nieuwe leden aantrekt zoals DayZ en daarlijk ook WarZ, want grote kans dat die leden ook games spelen als LoL en BOII. Wij moeten alleen als clan ervoor zorgen dat die nieuwe leden ook opgenomen worden in de clan want voor sommigen is het moeilijk om die eerste stap te nemen zeker als je als nieuweling in een clan als FRUIT komt…(deel 3 zaterdag 22-12-2012)

Leave a Reply