(update) LAN 2013…nog 1 nachtje slapen!!

Afgelopen zondag 2-6-2013 stonden: The Nazbuu, Viddian, Soldier, FREAK!, Th3BlackShadow, Jokeman, TheKillerBee, Archi en Shiveling weer in de schuur te klussen om er weer een top-LAN van te maken.

 

Het thema WWII is geworden zoals we in gedachten hadden maar helaas zal iedereen moeten wachten tot a.s. vrijdag om het met eigen ogen te bewonderen. Dus in plaats van je allesverhullende filmpjes en foto’s te laten zien van hoe het er nu uitziet gaan we je lekker maken met foto’s die vrij weinig zeggen. 8 foto’s verdeeld over 4 nachtjes slapen, hier de eerste 2……………

 

Zjouwen

Wat een Zeui

 

 

 

 

 

 

(Update 4-6-2013)

Iets wat we ieder jaar doen en ook ieder jaar weer tegenop kijken….de zeilen ophangen, waar dient dit nou eigenlijk voor vraag je je af?
s’nachts gamen in een niet geïsoleerde schuur is k-k-k-koud dat weten we uit ervaring van de Geervliet LAN 2008. En ze moeten zo hoog want anders zit je in je ondergoed te gamen met 30 graden, dit weten we uit ervaring van de Geervliet LAN 2009. Maar na 6 jaar ervaring kunnen we zeggen genoeg ervaring te hebben hiermee en hangen ze ieder jaar weer net even wat sneller als het jaar ervoor.

OphangenZeilen

 

 

 

 

 

 

 
(Update 5-6-2013)

Het opruimen zat erop, de zeilen hingen en een groot gedeelte van het thema was tot leven gekomen…tijd voor een korte pauze.
Th3BlackShadow en TheKillerBee waren zo vrij geweest om hoogst persoonlijk voor de ‘troost’ prijs te zorgen, dit moest natuurlijk even goedgekeurd worden door onze specialisten Archi en Jokeman….wat zouden ze aan het bespreken zijn? Of er bekende acteurs in zaten? of toch misschien bekende actrices?

BuitenBespreking

 

 

 

 

 

 

 

(update 6-6-2013)

Alles staat! We zijn superbenieuwd wat jullie ervan vinden want wij vinden het namelijk en ik quote….SUPER-AWESOME!
Maar uiteraard wat pas echt een LAN tot een waar succes brengt zijn uiteraard jullie! Oogjes toe en snaveltjes dicht lieve kijkbuis kindertjes, en dan zien we elkaar allemaal gezellig morgen!

FRUIT-CampSAMSUNG

 

2 thoughts on “(update) LAN 2013…nog 1 nachtje slapen!!

  1. Archi kent ze met naam en toenaam zo te zien, maaruh, tis toch nog maar 1 nachtje slapen? 😀

Leave a Reply