Planetside 2 – Faction’s & Classes

The Nazbuu kondigde het al aan op onze facebook en er is laatst een game pagina bij gekomen. Tot voor kort geleden had ik nog nooit van Planetside gehoord. Een collega van mij wees me er op, hij speelde dit al een tijdje en was er helemaal lyrisch over. Dat moest ik dus eens onderzoeken hij zei “doe geen moeite want er komt een tweede aan die nog beter is”.

Het is een MMO shooter (ongeveer 2000 man in 1 server) waarbij het doel is om grote basissen te veroveren en vast te houden. Eén zo’n basis is al net zo groot als de gemiddelde MW3 of BF3 map. De rest van de map waar je je in bevindt is ongeveer 64 vierkante km die je kan trotseren met een aantal verschillende voertuigen. Je kan kiezen uit 3 fracties en meerdere….. ach kijk het filmpje maar!

One thought on “Planetside 2 – Faction’s & Classes

  1. ik moest lachen toen ik dit las, maarja het is ook te begrijpen.

Leave a Reply